close
متخصص ارتودنسی
آموزش درست کردن خوشمزه ترین ساندویچ:ساندویچ مرغ بریان

امروز جمعه 03 آذر 1396 ميباشد.

انجمن تفریحی


موضوع : آموزش آشپزي

آموزش درست کردن خوشمزه ترین ساندویچ:ساندویچ مرغ بریان

آموزش درست کردن خوشمزه ترین ساندویچ:ساندویچ مرغ بریان

ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی
آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

مواد لازمساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی : برای ۸ نفر

کاهو  به مقدار لازم
 نمک  به مقدار لازم
گوجه فرنگی ورقه شده  ۴ عدد
 نان فرانسوی  ۸ عدد (از وسط نصف شده)
پیاز قرمز خرد شده ۲ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
رزماری خرد شده ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۸ عدد
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی:
مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.
کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت ۱۰ دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید.
قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید.تا ساندوچ مرغ شما آماده شود

 



بازديد : 176
نويسنده:







شنبه 28 / 10 / 1392 ساعت:
مطالب تصادفي
مطالب پربازديد
بخش نظرات اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

اطلاعات کاربري


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشي رمز عبور؟

آخرين مطالب انجمن

2214 180 764 574 881 4,513 30,635 432,120 1,444,828