close
متخصص ارتودنسی
آموزش پخت دمپخت میگو

امروز یکشنبه 28 آبان 1396 ميباشد.

انجمن تفریحی


موضوع : آموزش آشپزي

آموزش پخت دمپخت میگو

آموزش پخت دمپخت میگو

 

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر :

 میگو  ۲۰۰ گرم
 برنج  ۳ پیمانه
 ماش  تقریبا ۱ پیمانه
 پیاز  ۲ تا ۳ عدد
 ادویه ها  ۱ قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و روغن به میزان لازم

مواد لازم برای سس :

 سیر له شده  ۳ تا ۴ حبه
 روغن زیتون  ۲ قاشق سوپخوری
 گشنیز خرد شده  ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
 فلفل قرمز  به میزان لازم
 تمر هندی بدون هسته  ۱ پیمانه

طرز تهیه :
میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید.
برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید.

۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید.

ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید.

طرز تهیه سس:
سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید.

*** نکات
*ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است.
*این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!



بازديد : 238
نويسنده:







شنبه 28 / 10 / 1392 ساعت:
مطالب تصادفي
مطالب پربازديد
بخش نظرات اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

اطلاعات کاربري


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشي رمز عبور؟

آخرين مطالب انجمن

2214 180 764 50 938 5,736 25,114 426,599 1,439,307