close
متخصص ارتودنسی
آموزش تهیه سس سیب

امروز دوشنبه 20 آذر 1396 ميباشد.

انجمن تفریحی


موضوع : آموزش آشپزي

آموزش تهیه سس سیب

آموزش تهیه سس سیب

 

مواد لازم :

 سیب پوست گرفته، بدون هسته و خرد شده  ۱ کیلوگرم
پوست لیمو ترش  (پودر شده – یا دو نوار باریک پوست لیموی تازه)  ۳/۴ قاشق چای خوری
 آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری
 چوب دارچین  ۱ عدد
 شکر قهوه ای  ۳۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
آب ۱۲۰ میلی لیتر
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

تهیه این سس خوشمزه، بسیار آسان است و در عین سادگی میتوان بعنوان اسنک، دسر و یا سس در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد. البته پیشنهاد من سرو کردن با بستنی وانیلی است.
اضافه کردن پوست لیمو، طعمی جادویی به سیب میدهد.
برای آشنایی با طرز تهیه این سس با من در ادامه همراه باشید.
طرز تهیه:
مواد اولیه را آماده کنید. البته دقت کنید که مقدار ذکر شده در مواد اولیه برای شکرها فقط معیار استاندارد این سس است اما میتوانید بسته به ذائقه و شیرینی سیب هایتان، شکر کمتر یا بیشتری استفاده کنید.

آموزش تهیه سس سیب


سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و درب قابلمه را بگذارید روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد حرارت را کم کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید.

آموزش تهیه سس سیب

سپس از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و پوست لیمو را از قابلمه بیرون بیاورید (در صورت استفاده از پوست لیموی تازه).
مواد باقیمانده را پوره کنید تا کاملا یکدست شوند.
میتوانید گرم سرو کنید یا قبل از سرو در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید.

نکته:
این سس را میتوان در ظرف در بسته در یخچال به مدت یک هفته یا در فریزر به مدت تقریبا یک ماه نگهداری کرد.

 

 

 



بازديد : 257
نويسنده:







شنبه 28 / 10 / 1392 ساعت:
مطالب تصادفي
مطالب پربازديد
بخش نظرات اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

اطلاعات کاربري


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشي رمز عبور؟

آخرين مطالب انجمن

2214 180 764 179 1,426 179 18,773 457,809 1,470,517