close
متخصص ارتودنسی
اموزش دست کردن سالاد جو

امروز چهارشنبه 01 آذر 1396 ميباشد.

انجمن تفریحی


موضوع : آموزش آشپزي

اموزش دست کردن سالاد جو

اموزش دست کردن سالاد جو

قبل از آموزش تهیه این سالاد جو بهتر است بدانید که یکروز قبل از تهیه سالاد، جو را بخیسانید تا مقاومت نشاسته ای آن کاهش یابد همچنین خیساندن آن در مقداری آب پرتغال مزه ی خیلی خوبی به غذا می دهد. اما فهرست مواد مغذی و کالری این سالاد به شرح زیر است:

مواد لازم:

۱/۲ فنجان گردوی خرد شده | دارای آنتی اکسیدان قوی

۱ پرتغال | حاوی انواع ویتامین ها از جمله C برای افزایش قدرت ایمنی بدن

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون | دارای اسید های چرب غیر اشباع

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۴ فنجان جو پرک پخته | دارای سبوس برای درمان یبوست

ادویه بصورت دلخواه

۱/۴ گوجه ریز ریز شده | دارای ویتامین و داری خاصیت ضد سرطانی

طرز تهیه سالاد جو :
گردو را به مدت ۵ دقیقه حرارات دهید و مواظب باشید که آن را نسوزانید. سپس پرتغال را نیز تکه تکه کرده و در کاسه ای میریزیم، سپس جو، نمک و ادویه را به آن اضافه می کنیم و همچنین می توانیم گوجه ریز ریز شده را نیز به آن اضافه کنیم حال آن را با گردو تزئین می کنیم و کاملا و به آرامی با هم مخلوط کنید. همچنین روغن زیتون را هنگام مخلوط کردن به آرامی به آن اضافه کنید

کالری ۳۸۰
 کل چربی ۱۷g
چربی اشباع شده ۲g
چربی الی ۶٫۵g
چربی اشباع نشده ۸g
پروتئین ۷g
کربوهیدرات ۵۴g
فیبر ۹g
کلسترول ۰mg
سدیم ۲۳۰mg
نشاسته مقاوم ۳٫۸g

 



بازديد : 180
نويسنده:







شنبه 28 / 10 / 1392 ساعت:
مطالب تصادفي
مطالب پربازديد
بخش نظرات اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

اطلاعات کاربري


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشي رمز عبور؟

آخرين مطالب انجمن

2214 180 764 966 1,062 2,861 28,983 430,468 1,443,176