close
متخصص ارتودنسی
آموزش پخت سوپ کدوحلوایی با لوبیا سیاه

امروز دوشنبه 20 آذر 1396 ميباشد.

انجمن تفریحی


موضوع : آموزش آشپزي

آموزش پخت سوپ کدوحلوایی با لوبیا سیاه

آموزش پخت سوپ کدوحلوایی با لوبیا سیاه

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۳۵ دقیقه

مواد لازم : برای ۴ نفر

 روغن زیتون  ۲ قاشق سوپخوری
 پیاز خرد شده  ۱ و نیم فنجان
 سیر ریز شده ۴ حبه
 زیره سبز آسیاب شده ۱ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تازه آسیاب شده  ۱ قاشق چایخوری
لوبیا سیاه ۴ و نیم فنجان
کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده ۱ فنجان
آبِ گوشت ۴ فنجان
کدو حلوایی (کنسرو، پوره) ۱و نیم فنجان، ۴۵۰ گرم
خامه ترش (برای تزئین) به مقدار دلخواه
دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین) به مقدار دلخواه

لوبیا سیاه ۴ و نیم فنجان (۱ قوطی یا ۴۵۰ گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده)

 

طرز تهیه :
پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی ۶ لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.

آموزش پخت سوپ کدوحلوایی با لوبیا سیاه

لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.

اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.

سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.

 



بازديد : 186
نويسنده:







شنبه 28 / 10 / 1392 ساعت:
مطالب تصادفي
مطالب پربازديد
بخش نظرات اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

اطلاعات کاربري


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشي رمز عبور؟

آخرين مطالب انجمن

2214 180 764 196 1,426 196 18,790 457,826 1,470,534