close
متخصص ارتودنسی
آموزش پخت کشکبا آشی پاییزی

امروز جمعه 03 آذر 1396 ميباشد.

انجمن تفریحی


موضوع : آموزش آشپزي

آموزش پخت کشکبا آشی پاییزی

آموزش پخت کشکبا آشی پاییزی

این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

مواد لازم :
اسفناج یا برگ چغندر : یک کیلو
گوشت : به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد )
پیاز سرخ شده : ۲ عدد
جو پخته شده : یک و نیم لیوان
کشک : یک کیلو
پونه کوهی : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

 

 



بازديد : 183
نويسنده:







شنبه 28 / 10 / 1392 ساعت:
مطالب تصادفي
مطالب پربازديد
بخش نظرات اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

اطلاعات کاربري


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشي رمز عبور؟

آخرين مطالب انجمن

2214 180 764 557 881 4,496 30,618 432,103 1,444,811