close
متخصص ارتودنسی
آموزش پخت خوراک گوشت و جو

امروز دوشنبه 20 آذر 1396 ميباشد.

انجمن تفریحی


موضوع : آموزش آشپزي

آموزش پخت خوراک گوشت و جو

http://up.mihanme.ir/up/mihankourd/99newsa/499429245.jpg


آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم : برای ۶ نفر

 گوشت گوساله (چرخ کرده)  ۴۵۰ گرم
 پیاز (خرد شده)  ۱ عدد متوسط
 آب گوشت  ۲ فنجان
 جو (خام)  ۲/۳ فنجان
 پونه کوهی  ۲ قاشق چایخوری تازه (یا نصف قاشق چایخوری خشک کرده)
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی ۴۵۰ گرم
سبزیجات ۲ فنجان
بلوط شناور ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :
۱٫ فر را با ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن اسپری کنید. گوشت و پیاز را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط به مدت ۷ تا ۸ دقیقه تا گوشت قهوه ای و خشک شود بپزید و گاهی هم بزنید.
۲٫ در یک ظرف شیشه ای نشکن مخلوط گوشت را با سایر مواد به جز سبزیجات ترکیب کنید. گوجه فرنگی ها را تکه کنید.
۳٫ روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ی دیگر بپزید تا جو نرم شود.

 



بازديد : 208
نويسنده:







شنبه 28 / 10 / 1392 ساعت:
مطالب تصادفي
مطالب پربازديد
بخش نظرات اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

اطلاعات کاربري


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشي رمز عبور؟

آخرين مطالب انجمن

2214 180 764 180 1,426 180 18,774 457,810 1,470,518