close
متخصص ارتودنسی
آموزش درست کردن ساندویچ بوقلمون

امروز چهارشنبه 01 آذر 1396 ميباشد.

انجمن تفریحی


موضوع : آموزش آشپزي

آموزش درست کردن ساندویچ بوقلمون

آموزش درست کردن ساندویچ بوقلمون

 

آماده سازی: ۳ ساعت
مدت انتظار: ۳ ساعت
مجموعاً: ۶ ساعت
مواد لازم :

 پیازچه خرد شده  ۱/۲ فنجان
آویشن  ۱ قاشق چای خوری
 ران بوقلمون  ۱ کیلو و ۸۰۰ گرم (۴ ران کوچک)
 سیر خرد یا له شده  ۲ حبه
عصاره مرغ  ۲ عدد
برگ بو ۱ عدد
کنگر ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۶ فنجان
جعفری خرد شده ۱/۲ فنجان
مریم گلی ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
بوقلمون، آب، عصاره مرغ، برگ بو و نمک رو به ۶ لیتر آب اضافه میکنیم و در ظرفمون رو میذاریم و حدودا ۲ ساعت یا بقدری که گوشت بوقلمون کاملا نرم شده و براحتی از استخون جدا بشه، صبر میکنیم. بعد بوقلمون رو از ظرف بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشه در عین حال آبلیمو رو به ظرفمون اضافه میکنیم در ظرف رو کنار میذاریم تا مایعمون به جوش بیاد و به اندازه ۳ فنجون بشه.
وقتی گوشت بوقلمون خنک شد، استخون رو جدا میکنیم و گوشت رو به تکه های کوچیک خرد میکنیم. بعد با آویشن، مریم گلی، سیر، پیازچه، جعفری، فلفل سبز و فلفل سیاه مخلوطش میکنیم.
مواد مخلوط شده رو داخل قالب پخت نان یا هر قالب دلخواه دیگه میریزیم و ۳ فنجون مایعمون رو به مواد اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم و میذاریم حداقل ۶ ساعت تو یخچال بمونه.
بعد از ۶ ساعت ظرفمون رو از یخچال بیرون میاریم با چاقو کناره های مواد رو آروم از قالب جدا میکنیم. قالب رو ۵ ثانیه توی آب گرم فرو میبریم و بعد توی ظرف مورد نظرمون برای سرو کردن برمیگردونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم.

نکته:
میتونیم همینطور ساده سرو کنیم یا با نان ساندویچ و کاهو و چاشنی های مورد علاقه مون بعنوان ساندویچ سرو کنیم.

 



بازديد : 125
نويسنده:







شنبه 28 / 10 / 1392 ساعت:
مطالب تصادفي
مطالب پربازديد
بخش نظرات اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

اطلاعات کاربري


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشي رمز عبور؟

آخرين مطالب انجمن

2214 180 764 961 1,062 2,856 28,978 430,463 1,443,171