close
متخصص ارتودنسی
آموزش درست کردن کوفته پنیری با گردو و بیکن

امروز جمعه 03 آذر 1396 ميباشد.

انجمن تفریحی


موضوع : آموزش آشپزي

آموزش درست کردن کوفته پنیری با گردو و بیکن

آموزش درست کردن کوفته پنیری با گردو و بیکن


آماده سازی : ۴ ساعت
مواد لازم :

 پنیر خامه ای  ۲۵۰ گرم
 شیر  نصف فنجان
 پنیر چدار رنده شده، تیز شده  ۲ فنجان
پنیر بلوچیز خرد شده ۱/۴ فنجان
پیازچه ریز خرد شده  ۱/۴ فنجان
فلفل فرنگی شیرین آبکش شده ۱ قوطی کوچک
گردو خرد شده و در دو ظرف مجزا ۳/۴ فنجان
گوشت بیکن پخته، بدون آب، ریز خرد شده و در دو ظرف مجزا ۱۰ برش
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری ۱/۴ فنجان
دانه خشخاش ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
۱٫ در کاسه ی مخلوط کن پنیر خامه ای را آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید تا ترکیب و خامه ای شوند. مخلوط باید شل باشد.
۲٫ پنیر، پیاز، فلفل شیرین، نضف گردو و نصف بیکن را اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.۴۵ تا ۶۰ دقیقه در یخچال خنک کنید تا آنقدر نرم شود که بتوان یک خمیر رولی با آن درست کرد.
۳٫ مخلوط را روی یک ورقه پلاستیکی قرار دهید و آن را به شکل کوفته در بیاورید و روی آن را کاملاً بپوشانید. ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

۴٫ باقی گردو، بیکن، جعفری و دانه خشخاش را با هم مخلوط کنید و داخل بشقاب بریزید. روی کوفته های پنیری را بردارید و در مخلوط گردو و بیکن بغلتانید تا کاملاٌ پوشش داده شود. مخلوط رویه را کمی فشار دهید تا کوفته ها به آن بچسبد. مجدداً درب ظرف را با ورقه پلاستیکی بپوشانید و تا موقعی که می خواهید میل کنید در یخچال قرار دهید.
۵٫ کوفته پنیری را روی بشقاب سرو قرار دید و کنار بیسکویت سرو کنید.

 



بازديد : 194
نويسنده:







شنبه 28 / 10 / 1392 ساعت:
مطالب تصادفي
مطالب پربازديد
بخش نظرات اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

اطلاعات کاربري


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشي رمز عبور؟

آخرين مطالب انجمن

2214 180 764 582 881 4,521 30,643 432,128 1,444,836